Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσείς για κακή σας τύχη είστε επώνυμοι. ετοιμαστείτε για μια μηνυσούλα τώρα, όλη δική σας

Ανώνυμος είπε...

kala tous ekanes ta moutra kreas...
paidia kriftite, tha sas kanei minisi o fasistas. xaxaxaxa!

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία, αυτά τα σχόλια έχουν αποθηκευτεί και θα είναι πολύ χρήσιμα για τη δικογραφία. έτσι και αλλιώς, αυτοί που θα σας κάνουν τη μήνυση δεν έχουν τίποτα να χάσουν. τη γαμήσατε συριζαίοι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

kai sinexizeis na mas kaneis ta moutra kreas...
mprrrrr..
ante, ante na etoimazeis siga siga ti dikografia sou kathoti tha sou parei poli xrono, giati to poli poli se kovo gia diadromisti stin evelpidon. xaxaxaxaxa!

Sankt_Pauli είπε...

χεστίκαμε πάνω μας...άλλη φορά να έρθετε με τα Γυμνάσια χαχαχαχαχα. Τι κρίμα τόσο μικρά παιδιά και να παίζουν τα κρανία τους κάθε μέρα στο σχολείο...Δεν πειράζει, όποιος δεν έχει μυαλό, θα τρώει φάπες - α! και μην ξεχάσεις την δικογραφία πλουσιοφασιστοκωλόπαιδο, να την φέρεις από το γραφειό του μπαμπά :).

Antifa United

Ανώνυμος είπε...

πιο πλούσιος από τον τυπά που έχει το "club" της st. pauli, δεν παίζει. ξέρεις εσύ.... ;)

Ανώνυμος είπε...

Για ρουφιάνος καλός είσαι.Να το κάνεις επάγγελμα το χόμπυ σου,αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιρουφιάνοι τώρα δεν ενοχλείστε απο την παρούσια της αστυνομίας και στρατοκρατούμενο κράτος ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η YRE; είπε...

Απάντηση στο σχόλιο του πρώτου ανώνυμου.Φανταζόμαστε ότι επικαλείστε την μήνυση προς αποσυμπίεση του εκνευρισμού σας ή των πιθανών εντολοδόχων σας, για το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την δράση των Αυτόνομων Εθνικιστών. Και ο φωτογραφικός φακός είναι αλήθεια αδιάψευστος... Κατά τα λοιπά μπορείτε να προβείτε σε όποιες νομικές ενέργειες θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα πεις ρε γκατζοφαστιτακι στην μηνυσουλα?. Ε πηγα να τραμπουκισω κοσμο και δεν με αφησαν κυρ Προεδρε. Σας παρακαλω τι κατασταση ειναι αυτη να μην μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας ως part time παρακρατικοι! Τετοια σκεπτικισμο πρωτη φορα βλεπω. Αναλογος με την ιδεολογια σας τετραγωνος μονοσδιαστατος. Οχι μονο ειστε φασιστες αλλα και αιθεροβαμμωνες!

Ανώνυμος είπε...

sigxaritiria paides.
zitate "dikaiosyni"
xaireste me tis syllipseis..

pragmatika amma typo8oun oi antidraseis kai ta sxolia sas xoris to sima tis yre eiste san tin neolaia tis dap..

bravo!

a kai gia tous maxites tou internet..
swkratous 48, omonoia. kathe savvato 7-9.

Sankt_Pauli είπε...

εσύ ο τελευταίος, ο κολλητός των μπάτσων, η αβάντα των δικαστών,ο καφετζής της ΓΑΔΑ, το δεξί αρχίδι του κράτους... ας ηρεμήσει λίγο, παρανόησε :)

Ανώνυμος είπε...

Ποια θα είναι η αιτιολογία της μήνυσης;
Για αρχή πάρε τα: Παραβίαση προσωπικών δεδομένων, στοχοποίηση - προτροπές σε βία, κατασυκοφάντηση και πολλά άλλα, που θα τα μάθεις εν καιρώ....

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε μεγαλε;;; πω-πω, ισοβια θα φανε τα παιδια... Ουτε απεξω απο τη νομικη δεν εχεις περασει, ε, βεβαια, οι αλλοι διαβαζανε για πανελληνιες και εσυ το "ο αγων μου". Λοιπον: "Στοχοποιηση" (νεος νομικος ορος;;;), συκοφαντηση κλπ δεν παιζουνε ουτε με σφαιρες (απλη δημοσιευση φωτογραφιων υπαρχει). Οσο για τα περι προσωπικων δεδομενων, εδω 2 τινα συμβαινουν: Ή αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες ειναι μια νομιμη πατριωτικη συγκεντρωση (οπως τη χαρακτηρισε το ΛΑΟΣ) οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τη δημοσιοποιηση (καθημερινα στις εφημεριδες βλεπουμε φωτο απο κινητοποιησεις) ή ητανε συναξη εγκληματιων που τραμπουκιζαν οποτε τι θα πας να πεις στο δικαστηριο βρε κακομοιρη;;;

Ανώνυμος είπε...

το τι θα πω, θα το ακούσεις σύντομα. Και επειδή βλέπω χέστηκες πάνω σου και προσπαθείς να μιλήσεις και νομικίστικα, πάρε ένα απόσπασμα από έναν πολύ ενδιαφέρον νόμο που βρήκα:
νόμος 2472/1997
4. Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων, ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις
[...]
Αν ο υπαίτιος των πράξεων των παρ. 1 έως 5 του παρόντος άρθρου είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος, ή να βλάψει τρίτον, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων (2.000.000) δραχμών έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19052&_dad=portal&_schema=PORTAL

πάρε και εδώ το link να ξέρεις τι να πεις στο δικηγόρο σου τι έκανες να μην τον μπερδεύεις τον άνθρωπο.

Υ.Γ. Το να τα κατεβάσεις δεν αρκεί. Από τη στιγμή που τα έβαλες στο indy, ήδη είναι πολύ αργά για εσένα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα... Μου τολεγαν οτι οι φασιστες δεν εχουνε εγκεφαλο αλλα δεν το πιστευα, αληθεια!!! Πραγματικα, χεστηκα πανω μου... Και ξερεις γιατι χεστηκα; Γιατι εκτος απο τις φωτο της νομιμης πατριωτικης συγκεντρωσης που δημοσιευσα (οχι εγω, τα παιδια του site αλλα δεν πειραζει, θα με παρει κι εμενα η μπαλα) και για την οποια δημοσιευση μαλλον θα φαω ισοβια, υπαρχει κι αλλο ενα προβλημα. Οτι ανεβασα και στο facebook μια φωτογραφια απο ενα παρτυ οπου φαινονται καθαρα αλλα 2 ατομα. Οποτε δισ ισοβια...
Μα ποσο βλακας μπορει τελικα να ειναι ενας φασιστας...

jasonbob είπε...

balenciaga
yeezys
hermes handbags
nike air max 95
balenciaga shoes
yeezy boost 350
michael kors outlet
nike air max 97
christian louboutin shoes
supreme clothing
xiaofang20191223