Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕ ΟΠΛΑ

­Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν την Κυριακή δύο άτομα τα οποία κινούνταν ύποπτα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα πιστόλι και έντυπο υλικό της «Χρυσής Αυγής».
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες, που επέβαιναν σε τζιπ το οποίο κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Αμεσης Δράσης. Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του περιπολικού, το όχημα στάθμευσε σε καφετέρια και ο συνοδηγός μπήκε στο κατάστημα όπου, όπως διαπιστώθηκε, έκρυψε σε κάδο απορριμμάτων στην τουαλέτα ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA διαμετρήματος 9mm. Το πιστόλι, που όπως εξακριβώθηκε το είχε κρύψει ο οδηγός του τζιπ, βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και πήγε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα των δραστών βρέθηκε έντυπο υλικό της «Χρυσής Αυγής».
Το πρωί της Κυριακής, ακολούθησε έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», καθώς και στις οικίες των δύο συλληφθέντων.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το όνομα του Χρυσαυγίτη με το όπλο και υποψήφιου βουλευτή (!!) στα ψηφοδέλτια τους, είχε εμπλακεί στην απόπειρα δολοφονίας δύο ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων στη Λ. Συγγρού. Συγκεκριμένα, το μέλος και υποψήφιος για την Χρυσή Αυγή, είχε δώσει όπλο σε άλλο άτομο, ο οποίος αντί 30.000 ευρώ θα σκότωνε τους δυο ιδιοκτήτες για λογαριασμό του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη.
Αυτοί είναι οι "προστάτες" του Αγ.Παντελεήμονα, αυτοί είναι οι "νόμιμοι" και απλοί "ιδεολόγοι". Σκέτος υπόκοσμος, μια εξαιρετική συλλογή μαχαιροβγαλτών και κουμπουροφόρων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: