Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ...ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αναδημοσίευση από www.enet.gr

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διατελέσει υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας με την “Εθνική Συσπείρωση”. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος ενώ εξετάζεται η εκδοχή του “συμβολαίου θανάτου”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα που βρισκόταν τη μοιραία στιγμή στον ίδιο χώρο.

......................................................................................

Από το www.athens.indymedia.org πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται για τον Χρήστο Ρήγα και δείτε πως παρουσιαζόνταν όταν ήταν υποψήφιος:

"Ο Χρήστος Ρήγας γεννήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου το 1974. Οικογενειάρχης με τρία παιδιά, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας. Μπαίνει στη μάχη με δύναμη, διάθεση, πατριωτισμό, να αγωνιστεί για μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες. Με την ψήφο σας στην "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας. ΔΙΑΛΕΞΕ ή με αυτούς που πουλάνε την πατρίδα και την ζωή σου ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα της επόμενης γενιάς. ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: