Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

ΣΧΕΣΗ ΜΑΤ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ακόμα μια "τυφλή" ΕΔΕ έθεσε στο αρχείο της η ΕΛ.ΑΣ. Δεν ...είδαν, δεν ...άκουσαν, δεν ...ξέρουν τίποτα για την συνεργασία αστυνομικών με χρυσαυγίτες στα περσινά γεγονότα της 2ης Φλεβάρη, μας λένε...
Ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Π. Χηνοφώτης διαβεβαίωσε μάλιστα με έγγραφό του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κοροβέση ότι δεν διαπιστώθηκαν πειθαρχικές ευθύνες των εμπλεκομένων στην υπόθεση αστυνομικών.
Άρα να υποθέσουμε ότι κατά την κυβέρνηση, καλώς έπραξαν οι αστυνομικοί;; Μήπως αυτό εννοούν με το σύνθημα "κοντά στον πολίτη", το να 'ρθουν οι αστυνομικοί "κοντά στον φασίστα πολίτη";;;
Η αλήθεια βοά... και το μόνο που καταφέρνουν με ένα τέτοιο πόρισμα είναι όχι απλά να αποδεικνύουν τον παχυδερμισμό τους, αλλά να προσφέρουν υψηλή προστασία στις πολιτικές και άλλες διασυνδέσεις μηχανισμών με την δολοφονική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Η κοινή δράση ΜΑΤατζήδων και χρυσαυγιτών καταγράφηκε σε τόσες φωτογραφίες, τηλεοπτικά ρεπορτάζ και μαρτυρίες, που αποτελεί προσβολή για την νοημοσύνη κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενου ανθρώπου, αυτό το πόρισμα. Η εικόνα των Χρυσαυγιτών να κινούνται πίσω ή ανάμεσα στις γραμμές των ΜΑΤ, να κρατάνε φανερά στα χέρια τους μαχαίρια και ρόπαλα και να επιτίθενται κατά των αντιφασιστών διαδηλωτών, χωρίς κανείς να τους πειράζει, δεν μπορεί να διαγραφεί από την μνήμη κανενός.
Στο ίδιο πόρισμα ο κ. Χηνοφώτης διαβεβαιώνει ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για παράβαση του Ποινικού Κώδικα και του νόμου περί όπλων -εννοεί για τα μαχαιρώματα- και πως συστάθηκε ομάδα εργασίας που θα μελετήσει το θέμα της εκπαίδευσης των αστυνομικών στα ανθρώπινα δικαιώματα. Καταπληκτικό!
Τα συγχαρητήρια της Χρυσής Αυγής, αναρωτιόμαστε πότε θα τα πάρει, κι αυτός και η κυβέρνηση του...;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: