Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Αναδημοσίευση από www.enet.gr

Νέα επιχείρηση «σκούπα» εναντίων μεταναστών που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων και έχουν στήσει καταυλισμούς στο πευκοδάσος του Λαδοχωρίου, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησε η αστυνομία νωρίς το πρωί σήμερα.

Η επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησε στις 6.00 και επικράτησαν σκηνές πανικού καθώς οι μετανάστες όταν αντιλήφθηκαν τις αστυνομικές δυνάμεις, άρχισαν να τρέχουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό μέσα στο δάσος.

Τελικά συνελήφθηκαν περισσότεροι από 50 άτομα ,ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός όσων διέμεναν στον καταυλισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία μέσα στο δάσος ανακάλυψαν, ένα μικρό χωριό από παραπήγματα και σκηνές. Αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου γκρεμίζουν τον καταυλισμό.

Εκτιμάται ότι έπειτα και από τη σημερινή επιχείρηση δεν υπάρχουν πλέον καταυλισμοί μεταναστών στην περιοχή. Σημειώνεται ότι προ ημερών η αστυνομία είχε προβεί σε αντίστοιχη επιχείρηση καταστρέφοντας ακόμη έναν καταυλισμό που βρισκόταν μέσα στο δάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: