Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

17ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ YRE: ΝΑΞΟΣ 23 ΙΟΥΛΗ - 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Y.R.E- Νεολαία Ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη διοργανώνει για 17η συνεχομένη χρονιά αντιρατσιστικό κάμπινγκ στη Νάξο από τις 23 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Το κάμπινγκ που θα μας φιλοξενήσει βρίσκεται στην τοποθεσία Μάραγκα (maragascamping.gr), στην Αγία Άννα, δίπλα στη θάλασσα, με σκιά, εστιατόριο, μίνι μάρκετ και εύκολη πρόσβαση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις με διάφορα θέματα όπως ζητήματα πολιτικά και κοινωνικά για την οικονομική κρίση, τους αγώνες και τα κινήματα στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών, για την αντιρατσιστική δράση της Y.R.E στις γειτονιές, για το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, για το περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές. Στο κάμπινγκ, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα τμήματα μας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως από το Βέλγιο, την Τσεχία, την Αυστρία και την Κύπρο.
Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται έκθεση βιβλίου, φωτογραφίας και υλικού από τις δράσεις της YRE. Προβολές ταινιών στο χώρο του κάμπινγκ με ελεύθερη είσοδο όπως, «Λευκή κορδέλα», «Πωλείται ζωή»- ένα ντοκιμαντέρ για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Χιλή, «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και άλλα. Θεατρικό δρώμενο που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους ίδιους τους συμμετέχοντες του κάμπινγκ, πάρτι και μουσικές βραδιές στο χώρο του κάμπινγκ και σε άλλα μέρη του νησιού, παιχνίδια και σπορ, εκδρομή σε κοντινά μέρη. Στο κάμπινγκ θα συμμετέχει και η Green Attack- μέτωπο για το περιβάλλον- με ειδικές συζητήσεις, έκθεση υλικού και προβολή ντοκιμαντέρ.
Η τιμή συμμετοχής είναι 140 ευρώ και περιλαμβάνει: -10 διανυκτερεύσεις με δική σου σκηνή, -ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή από Πειραιά (ίσως υπάρξει κάποια μικρή αλλαγή στην τιμή ανάλογα με τις τελικές τιμές των πλοίων), -έκπτωση 15% στο εστιατόριο του κάμπινγκ και σε άλλες ταβέρνες και μπαρ στο νησί, -δωρεάν πάρκινγκ στο κάμπινγκ. Υπάρχει και η δυνατότητα δωματίων μέσα στο κάμπινγκ σε ειδικές τιμές μέχρι 30/6.
Σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης οι οικονομικές και ταυτόχρονα εναλλακτικές διακοπές είναι εφικτές. Διακοπές που θα συνδυάζουν την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων με την διασκέδαση. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2102283019 και 6976436302.

Δεν υπάρχουν σχόλια: