Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΣΚΡΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ....

Αναδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ

Ο καθηγητής Shailendra Kumar Rai ήρθε στην Ελλάδα ως ειδικός σε θέματα επιχειρηματικότητας
Ο καθηγητής Shailendra Kumar Rai ήρθε στην Ελλάδα ως ειδικός σε θέματα επιχειρηματικότητας
Ηρθε στην Ελλάδα ως ειδικός στα θέματα διεθνούς επιχειρηματικότητας. Ο επίκουρος καθηγητής Οικονομικών από την Ινδία, μάλιστα, κατέλαβε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την αντίστοιχη ακαδημαϊκή έδρα, παραδίδοντας μαθήματα και διαλέξεις σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Ο Dr. Shailendra Kumar Rai είχε χθες μια... απρόσμενη συνάντηση, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνί.
Αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο για μετανάστες χωρίς χαρτιά και παραεμπόριο τον είδαν... μελαψό και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Ο καθηγητής δεν έφερε μαζί του τα νομιμοποιητικά χαρτιά του και το διαβατήριό του. Μιλώντας στα αγγλικά, προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι πήγαινε για μάθημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Οι αστυνομικοί, ωστόσο, είτε δεν τον κατάλαβαν, είτε απλώς δεν τον πίστεψαν. Τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, όπου με παρέμβαση της πρυτανείας του πανεπιστημίου αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Κορυφαίος επιστήμονας της λεγόμενης Silicon Valley της Ινδίας, ο καθηγητής Dr Shailendra Kumar Rai θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 27 Ιουνίου 2012.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα πραγματοποιήσει μαθήματα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και διαλέξεις. Επίσης, θα αναπτύξει ερευνητικές συνεργασίες με μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών πάνω σε θέματα Επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: