Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ...ΕΥΧΟΝΤΑΙ

Αναδημοσίευση από http://www.enet.gr/
Ο βουλευτής του κόμματος «Αληθινοί Φινλανδοί» διατύπωσε, στη σελίδα του, στο FaceBook, την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον στρατό εναντίον όσων αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας με διαδηλώσεις και απεργίες.
Ο Τζούσι Χαλαάχο γράφει στη σελίδα του δημοφιλούς site ότι είναι "η στιγμή για μία Χούντα που επιβάλει την τάξη στην Ελλάδα και θα τακτοποιήσει τους απεργούς και τους διαδηλωτές".
Το κείμενο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό από αρνητικά σχόλια αναγκάζοντας τον Φινλανδό βουλευτή να αποσύρει το κείμενο.
"Εκείνοι που πρέπει κατάλαβαν τι εννοούσα, ίσως όμως να ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσα και το ότι το δημοσίευσα βιαστικά", εξήγησε ο Χαλαάχο. Πρόσθεσε ότι εκείνος εννοούσε ότι είναι πολύ δύσκολο το να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα σε μία δημοκρατία.
Οι θέσεις του βουλευτή των "Αληθινών Φινλανδών" προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και μέσα στο φινλανδικό κοινοβούλιο.
..............................................................
Θυμίζουμε ότι οι "Αληθινοί Φινλανδοί" πήραν στις φετινές βουλευτικές εκλογές 19,1% των ψήφων (39 βουλευτές) και αποτελούν το 3ο μεγαλύτερο κόμμα. Βέβαια αν ψάχναμε να βρούμε τους ομοίους τους στην Ελλάδα θα τους βρίσκαμε μεταξύ ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγής.....