Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΡΟΔΟΣ: ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Αναδημοσίευση από το www.tvxs.gr
5 κάτοικοι Ρόδου, ακροδεξιών πεποιθήσεων, οπλισμένοι με τα "επιχειρήματα" του Καρατζαφέρη και της Χρ.Α., εισέβαλλαν στο σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες από το Αφγανιστάν με σκοπό να τους διώξουν από το νησί.
Από τη συμπλοκή που έγινε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο Αφγανοί μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη ενώ ο ένας από τους Ροδίτες δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο, πιθανότητα με μεγάλο μαχαίρι ή μπαλτά.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ προσοχή το κίνητρο της άγριας αυτής συμπλοκής και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τις καταθέσεις που θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι εμπλεκόμενοι.
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών πάντως, βρίσκονται και κρατούνται με εντολή του Εισαγγελέα Ρόδου οι 4 από τους 5 Έλληνες που συμμετείχαν στην συμπλοκή αυτή.
Ο πέμπτος που φαίνεται ότι τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στους αλλοδαπούς ενώ αυτοί βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους στο Παραδείσι, διαφεύγει της σύλληψης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου ο οποίος αναμένεται να ασκήσει κατηγορίες σε βάρος τους.