Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΝΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Την Τετάρτη 16/9 σε βραδυνή εκπομπή του extra channel για τις εκλογές, στην οποία ανάμεσα σε όλους τους άλλους εκπρόσωπους βρίσκονταν και ο γνωστός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά τι συμβαίνει όταν δίνεται βήμα σε αμετανόητους εκπροσώπους του φασισμού.
Τόσο η εκπρόσωπος του ΚΚΕ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν ζήτημα αρχής, ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί μια ακόμα πολιτική οργάνωση που χωράει μέσα στην φαρδιά-πλατιά αστική δημοκρατία, αλλά μια συμμορία εγκληματιών με πλούσιο ιστορικό επιθέσεων, τραμπουκισμών, δολοφονικής δράσης (Κουσουρής, Φλεβάρης 2008, Εφετείο, ποινικές καταδίκες μελών + στελεχών της κ.λ.π.). Και δήλωσαν και οι δύο την αποχώρηση τους. Ωστόσο όταν επιχείρησαν να φύγουν από τα γραφεία του σταθμού, η "φρουρά" του Μιχαλολιάκου, ανέλαβε να τους ...τιμωρήσει για την στάση τους, δια των ανοικτών απειλών!
Και οι δύο εκπρόσωποι κατέγγειλαν τα καθέκαστα στο www.tvxs.gr και στον Ριζοσπάστη.
Και σκεφτείτε αυτά συνέβησαν στα γραφεία ενός τηλεοπτικού σταθμού, μπροστά σε δεκάδες μάτια. Στην πλ.Αττικής, στον Παντελεήμονα κι αλλού, χωρίς κάμερες και φώτα, συμβαίνουν ακόμα τραγικότερα γεγονότα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: