Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ

Αναδημοσίευση από www.in.gr

Επίθεση κατά πάντων, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας την Κυριακή σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης.
Κάλυψε μάλιστα πλήρως τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη, εκπροσώπου της οργάνωσης, και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα οκτώ μέλη του κόμματος που συνελήφθησαν στη Βέροια ύστερα από επεισόδια.
Η επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη δεν ήταν η «κηδεία» της Χρυσής Αυγής αλλά η «ανάστασή της», υποστήριξε.
Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν μάλιστα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο κ. Μιχαλολιάκος τους κάλεσε ειρωνικά να μην τον αποδοκιμάζουν, λέγοντας ότι ο κ. Παπούλιας είναι «μεγαλόψυχος» επειδή είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.
Ακόμα, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένος σχετικά με τον κ. Κασιδιάρη. «Έγινε πόλεμος με την Τουρκία; Τι πράγματα είναι αυτά;» είπε ο κ.Μιχαλολιάκος ότι απάντησε ενοχλημένος στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.
Χαρακτήρισε επιπλέον «ψόφια» τη ΝΔ και δήλωσε ειρωνικά: «Ο Αντώνης [Σαμαράς] και ο Προκόπης [Παυλόπουλος] θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;».
Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον αποκάλεσε «αθώο παιδί του λαού» και αναρωτήθηκε που ήταν επί 19 χρόνια όταν «δεν έβλεπε τους μετανάστες».
«Γελοίο» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, «κοράκι του Μνημονίου» τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, «τραμπούκα» τη Λιάνα Κανέλλη. Επιτέθηκε δε και στον δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα, που ήταν παρών στην επίθεση, καθώς και εναντίον άλλων ΜΜΕ.
Έστρεψε επίσης τα πυρά του και εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης. Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν φωνάζοντας «Μπουτάρη σκουλήκι».
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναξαν επίσης υβριστικά συνθήματα για τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: