Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Αναδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το στέλεχος της Χρυσής Αυγής που επέλεξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος για να γίνει το κοινωνικά αποδεκτό «πρόσωπο» της οργάνωσης στα ΜΜΕ. Ατυχώς για τον ίδιο, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ήταν αυτός που αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Αν, ωστόσο, κάποιος είχε διαβάσει τα κείμενά του στο περιοδικό της οργάνωσης, δεν θα είχε εκπλαγεί από αυτά που είδε στην τηλεόραση. «Σήμερα που ο λαός κατάλαβε απόλυτα την απάτη της ψευτοδημοκρατίας τους πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που εξυμνούν το καθεστώς της 21ης Απριλίου», έγραφε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 29 Νοεμβρίου 1980. Σπούδασε Χημεία Τροφίμων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από τα νεανικά του χρόνια είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στην Περιφέρεια Αττικής. Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, αυτοί που λένε ότι για να μπει πρώτο το όνομά του στο ψηφοδέλτιο ο Νίκος Μιχαλολιάκος απέσυρε όλους τους υποψηφίους του κόμματος που βρίσκονταν αλφαβητικά μπροστά από αυτόν.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στη λογοτεχνία με θεματολογία που δεν εκπλήσσει όποιον γνωρίζει τις πολιτικές απόψεις του. Ο ίδιος περιγράφει στο βιβλίο του «Τομέας Χ» -ο τίτλος παραπέμπει στους «Χίτες» της κατοχής- ως εξής: «Τομέας Χ είναι η ύστατη γραμμή αμύνης σε μία μάχη μέχρις εσχάτων. Μία ελεύθερη ζώνη εκεί όπου όλα τα μέτωπα καταρρέουν.
Με ανατριχιαστικές περιγραφές εξυμνεί τον πόλεμο στο βιβλίο του «Τομέας Χ» ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.   «Τομέας Χ είναι η ύστατη γραμμή αμύνης σε μια μάχη μέχρις εσχάτων. Eίναι ο τομέας Θησε

Τομέας Χ είναι ο τομέας Θησείου σε μια Αθήνα φλεγόμενων ερειπίων. Το αεροδρόμιο Λευκωσίας με τους Ελληνες Καταδρομείς να αναχαιτίζουν την πολυάριθμη στρατιά του Αττίλα. Τομέας Χ είναι η γη πέρα από τον ποταμό Σαγγάριο. Τα βραχώδη όρη της Αγκυρας, που διά πυρός και σιδήρου κατελήφθησαν από τα Ευζωνικά Τάγματα. Η ελεύθερη Μάνη με τους πολεμιστές της, τιμωρούς της αλβανικής ορδής που οργίασε στον Μορέα, αμέσως μετά το μοιραίο κίνημα των αδελφών Ορλώφ».
Ενα απόσπασμα από το συγκεκριμένο βιβλίο είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αποθεώνει τον πόλεμο. «Ο δεξιός δείκτης χάιδεψε απαλά το άκρο της σκανδάλης. Με μία κίνηση τερμάτισε τη διαδρομή της και σταμάτησε στο σημείο μηδέν.
Ο ακροβολιστής κράτησε την αναπνοή του και ολόκληρο το σώμα του πάγωσε. Νεκρική ακαμψία τον κατέλαβε. Ενα μόλις βήμα απέμενε για το φινάλε. Και τότε, έτσι απλά, άσκησε τη στοιχειώδη πίεση στο άκρο της σκανδάλης. Το φυσίγγιο πυροδοτήθηκε και η βολίδα εισήλθε καυτή στις ραβδώσεις της κάννης. Μέσα σε μία στιγμή διέσχισε περιστρεφόμενη τον αέρα της ερήμου και έφτασε στον στόχο της.
Πέρασε διαδοχικά μέσα από την ημισέληνο, από το ύφασμα του πηλικίου και από τα οστά του κρανίου. Διέλυσε τον εγκέφαλο του ενεδρεύοντος και πέταξε εκατοντάδες μικρά, κατακόκκινα κομμάτια του σε κάθε γωνιά της φωλιάς. Χωρίς να αλλάξει διεύθυνση εξήλθε από το τσακισμένο κρανίο και συνέχισε τη φρενήρη πορεία της στον αέρα, για να σταματήσει τελικά μέσα στο σώμα του εχθρού που έκειτο πλέον νεκρός...», γράφει.
Ενας... μαχητής του δρόμου που δέρνει γυναίκες
Η ηδονή της σκανδάλης
Eτσι απλά, άσκησε τη στοιχειώδη πίεση στο άκρο της σκανδάλης. Το φυσίγγιο πυροδοτήθηκε και η βολίδα εισήλθε καυτή στις ραβδώσεις της κάννης. Μέσα σε μια στιγμή διέσχισε περιστρεφόμενη τον αέρα της ερήμου και έφτασε στον στόχο της. Πέρασε διαδοχικά μέσα από την ημισέληνο, από το ύφασμα του πηλικίου και από τα οστά του κρανίου...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ
«Δάσκαλος» στο... street fighting
Oπως απέδειξε και με τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης γνωρίζει άριστα τα μυστικά των πολεμικών τεχνών. Eχοντας υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στις ειδικές δυνάμεις, απέκτησε τις βασικές γνώσεις και λίγα χρόνια αργότερα τελειοποίησε και την τεχνική του street fighting -της μάχης σώμα με σώμα στους δρόμους- την οποία ανέλαβε να διδάξει και στους νεοσσούς της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χρυσή Αυγή διοργάνωνε τακτικά «καμπ» σε ερημικές περιοχές όπου, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Ηλία Κασιδιάρη, γινόταν εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου. Oσοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην πρακτική εκπαίδευση λόγω απόστασης είχαν τη δυνατότητα να διδαχτούν το street fighting στη θεωρία μέσω των εντύπων της οργάνωσης.
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το τεύχος 17 του περιοδικού της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, Resistance/Αντεπίθεση, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004. Στις σελίδες του, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζει βήμα προς βήμα τις τεχνικές και τις λαβές του street fighting. Τα κείμενα συνοδεύονται από τις σχετικές φωτογραφίες που δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας για τον σκοπό για τον οποίο οι τεχνικές αυτές είναι χρήσιμες στα μέλη της Χρυσής Αυγής.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ναζιστική «μόδα» με τα σύμβολα των SS
Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν ήταν εκλεγμένος βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, τα ταξίδια στο εξωτερικό για συναντήσεις με ομοϊδεάτες του ήταν συχνά. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε στην Αγγλία και δημοσιεύτηκαν στο τεύχος 28 του περιοδικού «Αντεπίθεση».
Σε μία από αυτές, ο Κασιδιάρης εμφανίζεται χαμογελαστός με τα μέλη του αγγλικού συγκροτήματος Whitelaw (Λευκός Νόμος), το οποίο είναι ένα από τα πολλά με ρατσιστική και νεοναζιστική θεματολογία. Στη φωτογραφία ο Κασιδιάρης φοράει μια μπλούζα με το λογότυπο και τα σύμβολα των SS.
O υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για να προωθήσει μάλιστα την ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού, δεν δίστασε να κάνει ακόμα και το... μοντέλο. Πριν από λίγα χρόνια φωτογραφήθηκε για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ρούχων Resistance Wear, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους οπαδούς του ναζισμού. Το μπλουζάκι που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για την ελληνική αγορά γράφει «Πας μη Ελλην βάρβαρος». Ο Ηλίας Κασιδιάρης φορά μαύρη μπλούζα και υψώνει τη γροθιά, ενώ τα σχέδια στα ρούχα των υπολοίπων παραπέμπουν ευθέως στη ναζιστική Γερμανία.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Η δίκη για συνέργεια σε κακούργημα
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έχει προσδιοριστεί να γίνει, την ερχόμενη Δευτέρα, η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος καταζητείται από χθες, ύστερα από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας της Αθήνας Ελένης Ράικου, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που διέπραξε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, ενώ βρισκόταν ζωντανά στο στούντιο του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης σε βάρος της Λένας Δούρου, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του, επρόκειτο να δικαστεί την περασμένη Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για άλλη υπόθεση, η οποία διακόπηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου.
Οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Εφετείο αφορούν την εμπλοκή του σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου στις 24 Οκτωβρίου 2007, εναντίον του τότε μεταπτυχιακού φοιτητή και σημερινού καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Διαλυνά, τον οποίον είχε τραυματίσει ομάδα νεαρών χτυπώντας τον με μαχαίρι και κλομπ. Σύμφωνα με την κατηγορία, του είχαν αποσπάσει το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα και είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο, το οποίο -όπως αποδείχθηκε από τον αριθμό της πινακίδας που κράτησαν φοιτητές αυτόπτες μάρτυρες- είχε νοικιαστεί από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο καταζητούμενος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρνείται ότι έχει σχέση με την υπόθεση και υποστηρίζει ότι τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του απουσίαζε τότε στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: