Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

Απλά διαδώστε το παντού!

Ο άνθρωπος που αποτελεί τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, το πιο γνωστό και δημόσιο πρόσωπο της μετά το Ν.Μιχαλολιάκο, αυτός που μόλις χθες (6/6) την "σκαπούλαρε" γιατί αναβλήθηκε η δίκη του για επίθεση σε άτομο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007, για συνδρομή σε ληστεία, για απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αυτό το άτομο που θήτευσε για 48 ώρες βουλευτής, με τις σημερινές του πράξεις αποδεικνύει ότι μια εικόνα ίσον 1.000 λέξεις! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε! Στον αέρα επιτέθηκε ταυτόχρονα στις εκπροσώπους της Αριστεράς, Λιάννα Κανέλλη (ΚΚΕ) και Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ)! Ίσα για να πείσει ότι οι μαχαιροβγάλτες φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι απλά ικανοί για όλα!
Αν στα κανάλια με τόση ...άνεση πλακώνουν γυναίκες της Αριστεράς κι όσους τους ασκούν κριτική ή τους αποκαλύπτουν, τότε στους δρόμους και τις πλατείες κάνουν αυτό ακριβώς για το οποίο τους καταγγέλει η Αριστερά, το αντιρατσιστικό κίνημα και κάθε δημοκράτης πολίτης, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
Καλούμε καθέναν και καθεμιά να καταγγείλλει με όλη του τη δύναμη και να παλέψει η Χρυσή Αυγή να μην μείνει απλώς εκτός Βουλής, αλλά να περιθωριοποιηθεί πλήρως στις γειτονιές, στους εργασιακους χώρους, στα σχολεία μας!
Καλούμε τους εργαζόμενους των ΜΜΕ (δημοσιογράφους, τεχνικούς κ.λ.π.) να δυναμώσουν την εκστρατεία αποκάλυψης της Χρυσής Αυγής και να συντονιστούν με το αντιρατσιστικό κίνημα και την Αριστερά, κηρύσσοντας με αποφάσεις και των σωματείων τους τον εργασιακό τους χώρο ως "απαγορευμένη ζώνη" για τους Χρυσαυγίτες!
Κι αν το ΕΣΡ και η δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια, είμαστε εμείς, το κίνημα που θα επιβάλει οι μαχαιροβγάλτες, οι δολοφόνοι, οι φασίστες και σεξιστές να μην έχουν βήμα!
Καλούμε σε συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε γειτονιές ή στο κέντρο (δες στο www.yregreece.blogspot.com για τις κινητοποιήσεις αύριο, αλλά και τη Δευτέρα στην εξ αναβολής δίκη του Η.Κασιδιάρη).
Πάνω απ' όλα η Αριστερά και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσει τις 441 χιλ. ψηφοφόρους να εγκαταλείψουν την Χρυσή Αυγή, πρέπει να δώσει τολμηρές σοσιαλιστικές και διεθνιστικές απαντήσεις, να αναλάβει πρωτοβουλίες, να χτίσει στην πράξη την κοινή δράση και τους κοινούς αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: