Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση-πορεία Πέμπτη 5/7, 7.00μμ, πλατεία Αγ. Νικολάου
(από Αθήνα, τρόλεϊ γραμμή 21, στάση: τέρμα)
..................................................................................................................................
Και μια ένδειξη πως οι Χρυσαυγίτες θέλουν να εδραιώσουν την παρουσία τους με όλα τα μέσα στις πολύπαθες περιοχές μας είναι τα παρακάτω μήνυμα που διακινούν τα μέλη της για την σημερινή διαμαρτυρία στη Νίκαια.
Ο χρήστης Χρυσή-Αυγή Αιγάλεω κοινοποίησε την δική τουενημέρωση κατάστασης.


Προσοχή Έκτακτο Ανακοινωθέν
Γενικός συναγερμός
Αδέλφια συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μέλη αλλά και φίλοι της Χρυσής Αυγής από το Αιγάλεω και τους όμορους δήμους, έφτασε η μεγάλη στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε.
Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ετοιμαζόμαστε για συνάντηση γνωριμίας την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξελίξεις όμως μας πρόλαβαν και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν την Πέμπτη 5/7 στην Τ.Ο. Νικαίας.
Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβαχτήκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων «προοδευτικών» την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.
Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Όλοι θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσο μηνύματος στο Facebook η να τηλεφωνήσετε στον Γιώργο Σ. (κακός λύκος) για την σωστή οργάνωση και μετακίνηση μας με ασφάλεια. Για ευνόητους λογούς ασφαλείας οι οδηγίες δεν θα δοθούν δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: