Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΚΑΜΠΙΝΓΚ YRE: ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Πέρσι ήταν ένα πείραμα.Φέτος επιδιώκουμε κάτι καλύτερο, με σκοπό να κατοχυρωθούν σιγά- σιγά τα εργαστήρια πολεμικών τεχνών στα κάμπινγκ της YRE. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα ερέθισμα στους συμμετέχοντες στο κάμπινγκ να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες σαν ένα μέσο ψυχοσωματικής ολοκλήρωσης.
Δεν είναι για μένα αυτά, άσε που θα φάμε και ξύλο” θα πει κανείς, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Τα εργαστήρια απευθύνονται από τους παντελώς αρχάριους μέχρι και τους μυημένους, οι οποίοι μπορούν και να συμβάλλουν. Θα γίνει εξάσκηση σεTaekwon-Do ITF (παραδοσιακή κορεάτικη πολεμική τέχνη) καθώς και στο γνωστό στην πλειοψηφία του κόσμου μαχητικό άθλημα του Kick Boxing.Θα γίνει βασική εκμάθηση βασικών τεχνικών αυτοάμυνας, εξάσκηση σε αυτές, επίδειξη free sparring και ότι άλλο προκύψει...
Δεν είμαστε δάσκαλοι, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όσων κατασκηνωτών η ψυχή ψάξει για λίγες ώρες γαλήνη και δημιουργική άσκηση, τα εργαστήρια πολεμικών τεχνών θα τους περιμένουν.
Πρέπει να έχετε μαζί σας ελαφριά αθλητικά παπούτσια


Δεν υπάρχουν σχόλια: