Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΟΥΚ: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

Συμπαραστάτη τον Καρατζαφέρη βρήκαν οι ΟΥΚάδες που έκαναν παρέλαση μίσους την 25η Μάρτη. Δήλωσε λοιπόν: «Αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της Πατρίδας, διώκονται γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους. Αντιθέτως, εκείνοι που παρήλασαν με συνθήματα ξένα προς την ημέρα, είναι οι τιμητές. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει χάσει το μέτρο. Τον καλούμε, για όσο διάστημα παραμένει στο Υπουργείο, να επιδείξει την δέουσα αυτοσυγκράτηση».
Κατά τ΄ άλλα η "αυτοσυγκράτηση" του ίδιου του Καρατζαφέρη έχει τελειώσει από καιρό... Πόσο μάλλον τώρα που του απονέμει εύσημα "ώριμου" πολιτικού ο Μητσοτάκης, που ανταλλάσει κοπλιμέντα με τον Σημίτη, και που χαϊδεύει τα αυτιά του Παπανδρέου...
Κατά τα άλλα το Υπ.Πρ.του πολίτη (εδώ γελάμε) μας ενημερώνει πως: "ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. Αντιναυάρχου κ. Αθανασίου Μπούσιου, διετάχθη η διενέργεια ΄Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος, ενώ επίσης τέθηκε στη διάθεση της Υπηρεσίας ο Αξιωματικός Λ.Σ., που είχε ορισθεί επικεφαλής της διμοιρίας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ., που συμμετείχε στην παρέλαση". Κι ακόμα πως: "Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα".
Σωπάτε καλέ... Ας μην σας είχε "πιάσει" η κάμερα κι όλα μέλι γάλα θα 'ταν.


O Kαρατζαφύρερ με τη δήλωση του καλύπτει απολύτως τους βατραχαυπανθρώπους και τα σαδιστικά συνθήματα τους.

1 σχόλιο:

Γιώργος Μπιρμπίλης είπε...

Υπάρχουν και παλιότερα σχετικά video στο Internet, να δούμε αν θα γίνει κάτι αυτή τη φορά (αφού ο φόβος φυλάει τα έρημα)