Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...

Από το www.in.gr βρήκαμε την παρακάτω είδηση περί φραστικής επίθεσης στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Π.Ευθυμίου στην πλατεία στο Μαρούσι από παρακείμενους Χρυσαυγίτες που μοίραζαν το δικό τους προεκλογικό υλικό. Η αλήθεια είναι πως ο Π.Ευθυμίου είναι πολύ τυχερός γιατί δεν είναι μετανάστης, δεν είναι πρόσφυγας, δεν είναι αριστερός, δεν είναι καταληψίας ή απεργός. Έτσι αρκέστηκε σε φραστική "κακομεταχείριση" κι έλειψε η ...φούλ περιποίηση, αυτή που μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να προσφέρει στους αληθινούς εχθρούς της... Κατά τα άλλα βέβαια στο σάιτ της Χρυσής Αυγής δεν τρέχει τίποτα...
15 μέρες έμειναν και το ερώτημα παραμένει: θα τους επιτρέψουμε μια ακόμα νίκη;;;
...............................................................................

Επίθεση από στελέχη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε, σύμφωνα με καταγγελία του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με πολίτες το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Ευθυμίου, την οποία ειβεβαιώνει και η Αστυνομία, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής συνομιλούσε με πολίτες στην πλατεία, άτομα της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν σε μικρή απόσταση μοιράζοντας φυλλάδια και προεκλογικό υλικό του κόμματός τους.
Ακολούθως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν εναντίον του κ. Ευθυμίου με φραστικές επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Για την επίθεση ο κ. Ευθυμίου ενημέρωσε αμέσως τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ δηλώσεις αναμένονται από την εκπρόσωπο του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: