Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Από το ιντιμύντια
 
Οταν στη διάσκεψη των προέδρων, που καθορίζει το πρόγραμμα εργασιών της Βουλής, τέθηκε ζήτημα να μη συνεδριάσει η Βουλή τη μέρα της γενικής απεργίας, οι νεοναζί ψήφισαν κατά της πρότασης, μαζί με τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Πέρα από τον Περισσό και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της αναβολής της συνεδρίασης τάχθηκε ακόμα και το κόμμα του Καμμένου.
Οταν το θέμα επανήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής, το ίδιο εκείνο πρωί της απεργίας και αφού είχαν τοποθετηθεί και είχαν καθορίσει τη θέση τους όλα τα κόμματα και η σχετική διαδικαστική συζήτηση είχε ολοκληρωθεί, ζήτησε ασθμαίνων το λόγο και ο βουλευτής της ΧΑ Χ. Παππάς, για να πει ότι «εμείς δεν θα συμμετάσχουμε στο θέατρο λέγοντας ότι αποχωρούμε για να πάμε στην απεργία κ.λπ. Δεν θέλουμε να καπελώσουμε καμιά απεργία. Οι έλληνες εθνικιστές δεν καπελώνουν την απεργία του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός πρέπει να βγει εκατομμύρια στους δρόμους σήμερα με ελληνικές σημαίες και μόνο και όχι κομματικές και να διεκδικήσει τα δίκαιά του».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η χ.α. ταχθηκε υπερ της απεργιας οπως ειδατε....ομως παντα ακομα και καθαρα να πουν ναι...οι αριστεροι θα πουν πως ειπε ενα κεκαλυμμενο οχι....και στην τελικη να χαιρεστε τις απεργιες σας ((που δικιο εχουν οι εργαζομενοι...)) που ομως οχι μονο αποτελεσματα δεν φερνουν αλλα ταλαιπωρουν και τον κοσμο συνεχως...