Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ;;;;

Αναδημοσίευση από τον Βηματοδότη
 
Και τι έγινε με την εθελοντική αιμοδοσία και διανομή τροφίμων που οργάνωσαν τα «μαύρα μπλουζάκια» στον Άγιο Παντελεήμονα;; Ακόμα και με τα τρόφιμα που διατυμπάνιζαν ότι τα διέθεταν δωρεάν, τα εκμεταλλεύτηκαν για να εφαρμόσουν την πάγια τακτική τους περί... φυλετικής καθαρότητας. Πού όμως; Στις γριούλες! Μία ηλικιωμένη κυριούλα, που δεν μιλούσε καλά ελληνικά, τους πλησίασε για να προμηθευτεί λίγο γαύρο που μοίραζαν μόνον σε Έλληνες πολίτες. Πού να φανταστεί η γριούλα ότι θα έπεφτε πάνω στον πολύ Παναγιώταρο, που της είπε, μπροστά στις κάμερες ότι εάν θέλει αστακό, γαριδοσαλάτα και χαβιάρι να πάει στον Τσίπρα ή στην Παπαρήγα! Η γριούλα τρόμαξε στη θέα των «λεβεντόπαιδων» και απομακρύνθηκε ζητώντας μάλιστα και... συγγνώμη.
***
Την ίδια ώρα που τα «λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια» έκαναν ασκήσεις φυλετικής καθαρότητας σε ανυπεράσπιστες γριούλες, μοιράζοντας τρόφιμα και δίνοντας αίμα, στον Άγιο Παντελεήμονα, άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν ασκήσεις ρατσιστικής βίας εναντίον ενός... ψιλικατζίδικου, λίγα μέτρα παρακάτω ιδιοκτησίας ενός Πακιστανού. Μπούκαραν μέσα, έσπασαν ορισμένους πάγκους, έκλεψαν (με τον... λεβέντικο τρόπο τους) αναψυκτικά από το ψυγείο και εν συνεχεία (για να τιμωρήσουν τον Πακιστανό) μοίραζαν τα κλεμμένα αναψυκτικά σε έκπληκτους (αποκλειστικά όμως Έλληνες) περαστικούς.
 
***
Μια και έγινε λόγος για τα «μαύρα μπλουζάκια» της Χρυσής Αυγής, που πρώτος έσπευσε να τα διαφημίσει ο «Αρχηγός», κ. Ν. Μιχαλολιάκος την ημέρα των εκλογών, (τότε με το... εγέρθητωωω) μαθαίνω ότι οι περισσότεροι τα προμηθεύονται από ένα κατάστημα με την ονομασία «Φάλαγγα», στην οδό Μαραθωνομάχων στο Κολωνό. Μου λένε ότι με τέτοια διαφήμιση, κάνει χρυσές δουλειές. Στο κατάστημα συχνάζει σχεδόν καθημερινώς, όπως λένε οι γείτονες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλ. Παναγιώταρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: