Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ, ΟΙ "ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το tvxs.gr
 
"Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα», στο Extra 3 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στη χώρα.
Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε αν θα δέχονταν στη Χρυσή Αυγή έναν έγχρωμο Έλληνα, ο κ. Παναγιώταρος απάντησε ειρωνικά «τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένο;».
Ο κ. Παναγιώταρος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του λέγοντας πως «το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα» ενώ όταν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει το δόγμα της Αρίας Φυλής απάντησε: «Προς Θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: