Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΑΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 
 
Ανακατάληψη πανεπιστημιακών χώρων σε όλη τη χώρα, προανήγγειλαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε μία ακόμη προκλητική συγκέντρωση που έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόλο. Την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας από αριστεριστές και η αστυνομία έκανε χρήση κροτίδων λάμψης – κρότου για να μη συναντηθούν οι συγκεντρωμένοι των δύο κινητοποιήσεων.
«Θα γίνουμε ακόμη χειρότεροι από ό,τι πριν τις 17 Ιουνίου. Θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους, να το ξέρουν αυτό», είπε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που σύμφωνα με καταγγελία – την οποία ο ίδιος διέψευσε – πριν από μία εβδομάδα σε ανάλογη συγκέντρωση έδειξε όπλο, ενώ ο βουλευτής Εύβοιας της οργάνωσης, Νίκος Μίχος, σήκωσε τους τόνους και πόλωσε το ήδη δυναμιτισμένο κλίμα της εκδήλωσης αναφερόμενος στις καταλήψεις δημόσιων πανεπιστημιακών χώρων από ομάδες αντιεξουσιαστών.
«Τα πανεπιστήμια έχουν γίνει φυτείες για χασίς, με τους καταληψίες που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα μπούμε εμείς στις καταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά. Χρυσαυγίτες από τη Θεσσαλία, με σημαίες και μακριά κοντάρια, με πρόσχημα τη διαμαρτυρία κατά των νέων μέτρων, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην οδό Δημητριάδος, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο και φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ οι ομιλητές ήταν υβριστικοί απέναντι στην κυβέρνηση και στη Βουλή.
Σε επαγρύπνηση κάλεσε τα μέλη της οργάνωσης ο βουλευτής Λάρισας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, σημειώνοντας ότι κάθε γραφείο, κάθε οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι στρατόπεδο και σχολείο για τους Ελληνες πατριώτες». «Αφυπνιστείτε, έρχονται δύσκολες στιγμές», κάλεσε τους συγκεντρωμένους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: