Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

Από το erirusgate
 
Χθες"απολαύσατε" στο EpirusGate τον διορισμένο εκπαιδευτικό στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής Ιωαννίνων, Δημήτρη Κόρακα να εκφωνεί τον..."πανηγυρικό" του μίσους σε μάζωξη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Βασιλική Ιωαννίνων. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τι έγραψε επώνυμα ο ίδιος ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου στην εφημερίδα "Πρωϊνός Λόγος" για τα θύματα του '73. Το αναφέρουμε γιατί τη συγκεκριμένη ημέρα σε κάθε σχολείο της χώρας πραγματοποιείται σχολική εορτή, όπου οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους γιορτάζουν την επέτειο των αδικοχαμένων ηρώων.
Αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα λοιπόν, ο αρχι-Χρυσαυγίτης Δημήτρης Κόρακας,ισχυρίζεται ανάμεσα σε άλλα ότι: "...είναι μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου", πως: "...δεν είναι σωστό τα παιδιά μας στα σχολειά να ακούνε ότι το τανκς πάτησε τους φοιτητές", ότι: "Το Πολυτεχνείο δεν έριξε τη χούντα", ότι: "...απλά η είσοδος μιας μονάδας ενόπλων στρατιωτών των ΛΟΚ οδήγησε χωρίς βία τους φοιτητές έξω από το Πολυτεχνείο" και πως: "Για να επιτευχθεί η Αληθινή Ελληνική Δημοκρατία δεν χρειάζεται ούτε πραξικοπήματα, ούτε τέτοια ψέματα, αλλά πολιτικούς με ήθος, συνέπεια και αποφασιστικότητα", υπονοώντας προφανώς τον αρχηγό του κόμματός του Νίκο Μιχαλολιάκο!!!
Επειδή έχουμε να κάνουμε με έναν εκπαιδευτικό διορισμένο σε δημόσιο Γυμνάσιο που πληρώνεται για να μαθαίνει τα παιδιά μας γράμματα, απορούμε πως γίνεται αντί να διδάσκει αξίες και ιδεώδη να μετατρέπεται σε θιασώτης του ολοκληρωτισμού και χωρίς να έχει το σθένος να ομολογήσει ότι είναι θαυμαστής του Χίτλερ και του φασισμού να προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να απαξιώσει κάθε ιστορικό γεγονός το οποίο πλήττει την ιδεολογία του. Είμαστε σίγουροι ότι για τον ίδιο, όπως δεν υπήρξε Πολυτεχνείο, δεν υπήρξε και Ολοκαύτωμα!!! Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι υπεύθυνοι της τοπικής εκπαίδευσης. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνουμε γιατί η Χρυσή Αυγή μέρα με τη μέρα οργανώνει συμμορίες μαθητών στα Σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: