Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΥΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΑ LACOSTE!!

Από το ΕΘΝΟΣ

Παράπονα για τις συνθήκες κράτησής του εξέφρασε ο μακελάρης της Νορβηγίας, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, στις αρχές της φυλακής όπου κρατείται για την σφαγή 77 ανθρώπων πέρυσι τον Ιούλιο σε Ουτόγια και Όσλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο καφές του είναι κρύος και ότι δεν έχει που να φυλάξει τις μπλούζες Lacoste!

Μπρέιβικ: «O καφές στη φυλακή είναι κρύος και δεν έχω που να βάλω τα Lacoste»
Μπορεί να σφαγίασε 77 ανθρώπους και να δηλώνει αμετανόητος για τα ειδεχθή του εγκλήματα, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να προκαλέσει ξανά, αυτή την φορά μέσα από την φυλακή, παραπονούμενος με 27σελιδη επιστολή για τις συνθήκες κράτησης που δεν ανταποκρίνονται στα…στάνταρ του.
Στην επίμαχη επιστολή, ο μακελάρης παραπονιέται σχεδόν για τα πάντα-από το ότι ο καφές του είναι κρύος, μέχρι τον κακό φωτισμό και τις «πολύ σφιχτές» χειροπέδες που του τραυμάτισαν τους καρπούς, αλλά και για το γεγονός ότι τα μπλουζάκια Lacoste που φορούσε έχασαν την φόρμα τους γιατί...δεν είχε που να τα αποθηκεύσει!
Μετά τα παράπονα υπήρξαν αλλαγές προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του και σχεδιάζονται και άλλα μέτρα, δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων του Μπρέιβικ, σημειώνοντας ότι πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη, ώστε να κριθούν κατάλληλες οι συνθήκες για την πολυετή κράτησή του.
Όπως γράφει η βρετανική Mirror, ο 33χρονος κατάφερε ήδη να κερδίσει ορισμένες- προκλητικές- πολυτέλειες για τον εαυτό του, όπως το κουτί για να φυλάξει τα περίφημα Lacoste, ένα καινούργιο στυλό για να μην τραυματίζονται τα δάχτυλά του, ένα cd player και ένα ράφι για βιβλία στο κελί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: