Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ....

Αναδημοσίευση από www.tvxs.gr

Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ήλθε σε γνώση μας από νομικούς κύκλους που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα, ο Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι, με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, και αφού αρχικά του επιτέθηκαν με γκλομπ με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στη συνέχεια του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού και απαίτησαν να τους παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο ίδιος αρνήθηκε αλλά οι δράστες του την αφαίρεσαν δια της βίας.
Ο κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης, παρείχε στους δράστες το αυτοκίνητό του, την πινακίδα του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.
Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στο όνομα του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη, σημερινού υπευθύνου τύπου αλλά και υποψηφίου βουλευτή! Με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, δηλαδή, διέφυγαν οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση. Οι ίδιοι, αφού επιτέθηκαν στον καθηγητή, φεύγοντας πετούσαν φέιγ-βολάν της Χ.Α, όπως αναφέρθηκε επίσης από αυτόπτες μάρτυρες.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα την εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης, και ότι το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός όμως, που καταρρίπτεται κατηγορηματικά από αυτόπτες μάρτυρες.
Έτσι, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του χώρου της ακροδεξιάς, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Χρ. Αυγής, μαζί με άλλους πέντε ομοϊδεάτες του, δικάζεται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μόλις μια βδομάδα μετά τις εκλογές. Καλό είναι να μάθει ο κόσμος μερικά πράγματα παραπάνω, για αυτούς που μπορεί και να βάλει με τη ψήφο του στην Βουλή των Ελλήνων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

buy accutane accutane side effects numbness - accutane birth defects years after

Ανώνυμος είπε...

A huge dick in my pussy,the warm wet tounge up my personal arse and cum along with pussy juice all over me.

Fuck, ozzy

Here is my web site hcg injections

Ανώνυμος είπε...

Hi mates, hοw is еverуthing, and what
уοu wіsh for to say on
the topic of this poѕt, in my viеω
its genuinely awesome deѕіgneԁ for me.Αlso visit my web site - hcg weight loss side effects