Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ....

Ανδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ

Νέα ήθη εισάγουν στη Βουλή η Χρυσή Αυγή και ο επικεφαλής της οργάνωσης. Οι βουλευτές θα επιλεγούν προσωπικά από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και όχι με βάση τους σταυρούς προτίμησης

Ο Ι. Λαγός (βουλευτής Α' Πειραιά)
Ο Ι. Λαγός (βουλευτής Α' Πειραιά)
 
Νέα ήθη εισάγουν στη Βουλή η Χρυσή Αυγή και ο επικεφαλής της οργάνωσης. Οι βουλευτές θα επιλεγούν προσωπικά από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και όχι με βάση τους σταυρούς προτίμησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα κληθούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Θα δώσουν έτσι στον αρχηγό το αποκλειστικό δικαίωμα να καθορίσει τη σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Θα επιλέξει στελέχη, που κατά την αυθεντική του κρίση θα έχουν σημαντική προσφορά στην εξέλιξη του κόμματός τους.
Πολύ πριν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής είχε ληφθεί απόφαση και για τα οικονομικά των χρυσαυγιτών βουλευτών. Θα καταθέτουν την αποζημίωσή τους στην οργάνωση και εκείνη θα τους αποδίδει μισθό αντισυνταγματάρχη.
Ν. Μίχος (Εύβοια)
Ν. Μίχος (Εύβοια)
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, η Χρυσή Αυγή εκλέγει 21 βουλευτές προερχόμενους από 17 εκλογικές περιφέρειες και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Α' Αθήνας: Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Βουρδής.
Β' Αθήνας: Γιώργος Δερμενής, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο Γ. Γερμενής, μπασίστας του συγκροτήματος black metal, Near Mataron.
Ο Γ. Γερμενής, μπασίστας του συγκροτήματος black metal, Near Mataron.
 
Α' Πειραιά: Νίκος Κούζηλος.
Β' Πειραιά: Γιάννης Λαγός.
Α' Θεσσαλονίκης: Αντώνης Γρέγος.
Β' Θεσσαλονίκης: Πολύβιος Ζησιμόπουλος.
Λάρισας: Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
Μαγνησίας: Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ο Κ. Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανία)
Ο Κ. Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανία)
 
Αχαΐας: Μιχάλης Αρβανίτης.
Αιτωλοακαρνανίας: Κώστας Μπαρμπαρούσης.
Ηλείας: Νίκος Κρέσπης.
Μεσσηνίας: Δημήτρης Κουκούτσης.
Κορινθίας: Στάθης Μπούκουρας.
Ευβοίας: Νίκος Μίχος.
Φθιώτιδας: Απόστολος Γκλέτσος.
Επικρατείας: Χρήστος Παππάς.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος θα επιλέξει να εκπροσωπήσει στη Βουλή την περιφέρεια της Α' Αθήνας. Ετσι, στη Β' Αθήνας εκλέγεται ο Γιώργος Γερμενής.
Ο τελευταίος είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το black metal είναι ένα είδος μέταλ μουσικής, που καλώς ή κακώς έχει συνδεθεί με τον σατανισμό.
Οι στίχοι που μελοποιεί το συγκρότημα έχουν έντονες επιρροές από την αρχαιοελληνική μυθολογία. Με αυτόν τον τρόπο έχει διαμορφωθεί μια ελληνική υποκατηγορία, το λεγόμενο ελληνικό black metal.
Πρωτοστάτησε στη δημιουργία ενός νέου συγκροτήματος, που το όνομά του είναι Kaiadas, δηλαδή Καιάδας. Οταν διαλύθηκε το συγκρότημα, εκείνος βρισκόταν μακριά για επαγγελματικούς λόγους. Μετά την εκ νέου είσοδο στο προσκήνιο ετοιμάζει έναν νέο δίσκο με τίτλο «Ζήτω ο θάνατος».
Φαίνεται ότι έχει διοριστεί στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική επιλογή του προέδρου του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: