Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Αναδημοσίευση από www.tvxs.gr

Καθήμενοι, σε καρέκλες ή στα γόνατά τους υποδέχθηκαν τον γγ της Χρυσής Αυγής οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν στο Προεδρικό Μέγαρο την θεσμικώς αναπόφευκτη συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χαρακτηριστική η φωτογραφία του δημοσιογράφου Γιώργου Βλάχου. Η κίνηση των δημοσιογράφων ήρθε ως αντίδραση στο γνωστό παράγγελμα... «εγέρθητι» που προκάλεσε σάλο τη βραδιά των εκλογών.
Η κίνηση αυτή των δημοσιογράφων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε σημερινή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της, σημειώνει:
«Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά 'προσβεβλημένοι' από το γνωστό πια 'Εγέρθητι', κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι. Η υπερηφάνεια και η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται.
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: