Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Aναδημοσίευση από www.tvxs.gr

Μια απίστευτη υπόθεση είδε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τις καταγγελίες για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών από καθηγητή, και μάλιστα διευθυντή σχολείου, στην Ιεράπετρα.
O διευθυντής (σύζυγος υποψήφιας με την ΧΑ στο Λασίθι), ονόματι Πετράκης, διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ με συντριπτική πλειοψηφία μετά από τις καταγγελίες για προπαγάνδα μέσα στο σχολείο.
Σήμερα βγήκε στον τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩΝΕWS να απαντήσει στις καταγγελίες, μιλώντας για τις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος στο σχολείο, στην κοινωνία κτλ.
Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια.
Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς με τον διευθυντή. Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Για τα ηχητικά κομμάτια που αποδεικνύουν τις αντίστοιχες καταγγελίες δες εδώ: http://tvxs.gr/news/ellada/ierapetra-mathitria-kataggellei-gia-biasmo-ton-arxigo-tis-xrysis-aygis

Δεν υπάρχουν σχόλια: