Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ

8/6, 12:00, Προπύλαια, συνέντευξη Τύπου του ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ για τη Χρυσή Αυγή
Μετά τα σημερινά ακραία γεγονότα με την επίθεση του Χρυσαυγίτη Κασιδιάρη εναντίον των Ρένας Δούρου και Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτικό πάνελ, οργανώνουμε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια για να καταγγείλουμε τη Χρυσή Αυγή.
Στη συνέντευξη καλούμε όλες τις συλλογικότητες που μετέχουν στην απογευματινή αντιφασιστική πορεία στην Ομόνοια καθώς και τα πολιτικά κόμματα Ανταρσύα, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και Οικολόγους Πράσινους, ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και κάθε άλλη πολιτική συλλογικότητα που έχει αντιφασιστική αντίληψη για να τοποθετηθούν απέναντι στο ακραίο φασιστικό φαινόμενο που δρα ανεξέλεγκτα με εγκληματικές ενέργειες τον τελευταίο καιρό. Επίσης καλούμε συνδικάτα και κοινωνικές οργανώσεις.
Μετανάστες και μετανάστριες, Έλληνες και Ελληνίδες είναι τα καθημερινά θύματα της εγκληματικής συμμορίας η οποία δυστυχώς απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους στις τελευταίες εκλογές, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ακριβώς την εγκληματική τους φύση.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τον κίνδυνο παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, στις γειτονιές και στα σχολεία.
Ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολλά από φασισμούς και δικτατορίες, δεν μπορεί να τους ανεχόμαστε.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ -στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις – απάντηση στις προκλήσεις των νεοναζί Χρυσαυγιτών που οργανώνονται την Παρασκευή 8 Ιούνη σε πολλές πόλεις της χώρας από Αντιφασιστικές, Αντιρατσιστικές και Μεταναστευτικές Οργανώσεις, Συνδικάτα και Λαϊκές συνελεύσεις:
Έξω οι νεοναζί της Χρυσής αυγής από τη Βουλή, τα ΜΜΕ, τις γειτονιές και τα σχολεία
Λεφτά για μισθούς και συντάξεις, όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: