Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Όχι μόνο δεν αρνούνται την επίθεση, όχι μόνο δεν απολογούνται, αλλά ξεπετάνε το θέμα ως μια "άτυχη στιγμή" (!!!), επιπλέον ζητούν και την παραπομπή της Λ.Κανέλλη (!!!), η οποία γρονθοκοπήθηκε από τον Η.Κασιδιάρη γιατί τον αποκάλεσε φασίστα και γιατί θεώρησε χρέος της να αντιδράσει όταν μπουγέλωσε την Ρ.Δούρου! Επιπλέον θεωρούν ότι θα επικροτηθούν από τους ψηφοφόρους τους! Αλλά η Λ.Κανέλη, ή η Ρ.Δούρου, δεν είναι ο μισητός Θ.Πάγκαλος, δεν είναι ο άθλιος Βενιζέλος ή ο Σαμαράς και όσοι μισούμε γιατί καταστρέψαν τη ζωή μας... Ο δε Κασιδιάρης δεν είναι ούτε κατά διάνοια τιμωρός των εκπροσώπων του κατεστημένου ή της διαφθοράς! Ένα άθλιο τσιράκι είναι που αποδεικνύει στην πράξη ποιός ήταν πάντα ο ρόλος του φασισμού: η διάλυση και η συντριβή των συνδικάτων, όλων των οργανώσεων της εργατικής τάξης και της Αριστεράς. 
Το πιο προκλητικό είναι ότι μας απειλούν με εμπάργκο και απουσία τους από τα ΜΜΕ! Αλλά η αλήθεια είναι πως πολύ απλά επειδή η παρουσία τους ισοδυναμεί με αστυνομικούς, εισαγγελείς ...έτοιμους μέσα στα στούντιο και με πανοπλίες από όποιον απλά και μόνο σκεφτεί να διαφωνήσει μαζί τους, το εμπάργκο είναι αυτό που τους επιβάλλεται από κάθε νοήμων άνθρωπο. 
Απλά ανεπιθύμητοι παντού και πάντα! Ας μετατρέψουμε τους χώρους μας σε "απαγορευμένες ζώνες" για τους φασίστες.
Κι ας παλέψουμε όχι μόνο για τη νίκη της Αριστεράς στις εκλογές, αλλά και για μια πανηγυρική ήττα των φασιστών της Χρυσής Αυγής!
Παραθέτουμε το εμετικό δελτίο τύπου τους...
"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο  μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: