Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ

<><> <><> <><> <><> <><>

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ(Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)–ΑΙΓΙΟΥ


Έδρα: Αίγιο, Γέφυρα Μεγανίτη

ΤΤηλ.2691069510 Τηλ-Fax 2691060960 E-mail: somatiosea@eas.gr

Αίγιο, 8 Ιουνίου 2012


Αρ.Πρωτ: 347

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ και το σωματείο μας καταδικάζουμε την επίθεση του εκπροσώπου της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» ενάντια στην κ. Ρένα Δούρου και στην κ. Λιάνα Κανέλη.
Η επίθεση δείχνει το αληθινό πρόσωπο του φασισμού και του ναζισμού που σηκώνει απειλητικά κεφάλι και απειλεί ανοιχτά τους εργαζόμενους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.
Καμιά ανοχή, καμιά δικαιολογία και χαμόγελα, καμιά υποτίμηση στον εκφασισμό που επελαύνει με αλήτικες και εγκληματικές συμπεριφορές.
Αυτό είναι καθήκον όλων μας.
Η «Χρυσή Αυγή» δεν έχει ούτε ηθική, ούτε πολιτική. Είναι μια συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
Ο. Μπίρμπα                       Γ.Σπυρούλιας

........................................................................................................................................
Νομίζουμε πως αυτή η πρωτοβουλία είναι στην σωστή κατεύθυνση. Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους χρειάζεται να τοποθετηθούν ενάντια στη Χρυσή Αυγή και να κηρύξουν τους εργασιακούς τους χώρους ως "απαγορευμένες ζώνες" στον φασισμό και τους εκπροσώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: