Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ...

Τις λίγες φορές που τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, κρύβονται (δες Κασιδιάρης), την κάνουν ...κοπάνα, παίρνουν απανωτές αναβολές μέχρι το όριο της παραγραφής κ.λ.π. Αλλά οι ίδιοι δεν λησμονούν να την χρησιμοποιούν στήνοντας μια βιομηχανία μηνύσεων εναντίον όποιου-ας, τους αμφισβητήσει, τους ασκήσει κριτική, αποκαλύψει ποιοί πραγματικά είναι. Ο νέος τους στόχος -ο οποίος έτσι κι αλλιώς ουδόλως μας εκφράζει- είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όπως μας ενημερώνουν λοιπόν στο σάιτ τους: 
"Μήνυση κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας. Η υπόθεση αφορά τις δηλώσεις του δημάρχου στις 9 Μαΐου και η μύνηση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της διέγερσης πολιτών σε διχόνοια καθώς και εξύβριση.
Θυμίζουμε ότι τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει σχετικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή, τα ακόλουθα: «Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα. Είναι σημεία των καιρών, γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: