Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

Στην δήλωση Η.Κασιδιάρη θα άξιζε ο τίτλος: "όταν η φασιστική ιδεολογία καταλήγει στην πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας"....
Έτσι λοιπόν ο εκπρόσωπος του ...νόμιμου κόμματος Χρυσή Αυγή, δήλωνει πως ότι έγινε ήταν "σκηνοθετημένο"!!! Και "χωρίς την θέληση του"!!! Δηλ. δηλώνει πως η Λ.Κανέλλη, η Ρ.Δούρου, και οι συντέλεστες της εκπομπής είχαν ...προσυνενοηθεί και ο καθένας έπαιζε το δικό του κομμάτι ενός περίεργου σεναρίου...
Όσο για το μπουγέλο δεν υπήρξε, οπτικό εφέ είναι και στημένο, η δε μπουνιά στην Κανέλλη το ίδιο και η μελανιά στο μάγουλο της είναι μακιγιάζ!!!
Τι περίεργο πράγμα όμως ρε παιδί μου... Όλα δούλεψαν ρολόι... Προφανώς γιατί ο Η.Κασιδιάρης απλά έπαιξε τον εαυτό του! Ένα τιποτένιο φασιστικό υποκείμενο.
Συνεχίζοντας ο Η.Κασιδιάρης δηλώνει πως εκπλήσσεται από την ταχύτητα της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών! Έχει συνηθίσει βλέπετε μόνο να συναγελάζεται με τους "συντρόφους" του αστυνομικούς και να την "σκαπουλάρει" συνεχώς από τη δικαιοσύνη από τα άλλα ποινικά που έχει -κι αυτός κι όλη η υπόλοιπη συμμορία που λέγεται "νόμιμο κόμμα".
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κατά τα άλλα "νόμιμος" εκπρόσωπος του "νόμιμου" κόμματος έχει ένα πρόβλημα με το νόμο... Γι' αυτό και έχει διαλέξει τη μόνιμη ...κοπάνα.
Μετά από όλα όσα συνέβησαν πάντως δεν θα ήταν περίεργο η Χρυσή Αυγή να αλλάξει το κεντρικό της σύνθημα για τις εκλογές... σε "Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο εμείς δέρνουμε καλύτερα τους φουκαράδες της γειτονιάς σας και τις γυναίκες σας"!

Όλη η δήλωση του Η.Κασιδιάρη:
«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που -χωρίς τη θέλησή μου- ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
»Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.
»Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
»Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα.
»Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
»Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: