Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

Αναδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ

«Καλύτερες υπηρεσίες» προς τους Ελληνες υπόσχεται να προσφέρει η Χρυσή Αυγή, αφού, όπως δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της, Ηλίας Παναγιώταρος, αν μπει το κόμμα στη Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για να πετά στον δρόμο τους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους, ενώ προειδοποίησε ότι θα πέσει και ξύλο σε βουλευτές αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Χρυσή Αυγή: θα πέσει ξύλο και μέσα στη Βουλή
Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παναγίωταροςμ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία.
«Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!
Παράλληλα, απείλησε ακόμα και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας πως «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: