Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Aπό www.athens.indymedia.org
Ένα άκρως ανησυχητικό περιστατικό ρατσιστικής, δολοφονικής επίθεσης σημειώθηκε, χθες τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Θερίσσου, όπου διαμένουν δύο νεαροί άνδρες από το Πακιστάν.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, και ενώ οι δύο νέοι άνδρες κοιμούνταν. Ξύπνησαν από τους καπνούς και ο ένας, ανοίγοντας την πόρτα είδε, στη διπλανή γκαρσονιέρα (στην οποία έμεναν μέχρι πρόσφατα) ένα... φλεγόμενο στρώμα και δίπλα του ένα καπνογόνο που άναβε ακόμη.
Πριν προλάβει ο ένας εκ των δύο να σβήσει τις φλόγες από το στρώμα, άκουσε το συγκάτοικό του να φωνάζει, καθώς ένα καπνογόνο έπεσε στο κρεβάτι του. Οι δύο νεαροί, όπως όπως, έριξαν νερό στο στρώμα κι έσβησαν τα καπνογόνα, τα οποία πέταξαν από το παράθυρο.
Οι νεαροί Πακιστανοί φέρονται να κατέθεσαν πως υπάρχει κάποιος Έλληνας ο οποίος πρόσφατα έχει επιτεθεί στον ένα, καλώντας τον να εγκαταλείψει την περιοχή. Όπως αναφέρει το cretalive.gr,οι δύο αλλοδαποί δεν έχουν ποτέ ενοχλήσει τους γείτονες, ούτε απασχολήσει τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: