Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ...

Μετά την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και το κρυφτούλι που ακολούθησε επί 48 ώρες, προκειμένου να παρέλθει το αυτόφωρο, ο Η.Κασιδιάρης επανεμφανίστηκε την Κυριακή, με προκλητική ομιλία στα Ανω Λιόσια.
Μίλησε στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Ανω Λιόσια και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του όταν επανέλαβε ότι «η χειροδικία του ήταν στημένο επεισόδιο εις βάρος του»!!
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι σήμερα, Δευτέρα, θα μεταβεί στον εισαγγελέα για να καταθέσει μηνύσεις εναντίον της Λιάνας Κανέλλη για απρόκλητη επίθεση εις βάρος του, όπως και κατά της Ρένας Δούρου. Επίσης, είπε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του ΑΝΤ1, επειδή εργαζόμενοι του καναλιού επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο στούντιο (μετά την βιαιοπραγία), καθώς και κατά της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένης Ράικου για παράβαση καθήκοντος!
Μήπως να έκανε μήνυση και σε όσους καταδίκασαν την πράξη του;;; Ας μην φοβηθεί τον όγκο... Το πολύ-πολύ να δώσει δουλειά στα δικαστήρια στο άπειρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: