Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ LIVE ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!

Αναδημοσίευση απο ΕΘΝΟΣ

Νεαροί με μαύρες μπλούζες εμφανίζονται να κυνηγούν έναν άνδρα από το Πακιστάν στον σταθμό Αττική, να τον απομονώνουν σε μια πλευρά της σκάλας και να τον χτυπούν. Τις κάμερες ασφαλείας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών
Καρέ από το βίντεο με την επίθεση κατά του μετανάστη στον σταθμό Αττική, η οποία έγινε μπροστά στα μάτια του άνδρα της ασφάλειας του μετρό και περαστικών
Ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο καταγράφονται νεαροί που μαχαιρώνουν μετανάστη στον σταθμό Αττικής, κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο έχει ημερομηνία της Κυριακής των εκλογών και -σύμφωνα με την καταγραφή στο youtube- έχει αναρτηθεί τις βραδινές ώρες της 17ης Ιουνίου.
Στα πλάνα φαίνονται οι δράστες που φορούν μαύρες μπλούζες να κυνηγούν έναν μετανάστη, να τον απομονώνουν σε μία πλευρά της σκάλας του σταθμού, ενώ ακούγονται διάλογοι όπως «φέρ' τον έξω, φέρ' τον πάνω», «μ..., του 'μπηξες το μαχαίρι;», «μ... μπήκε μέσα του όλο».
Η επίθεση γίνεται μπροστά στα μάτια περαστικών, όπως και του άνδρα της ασφάλειας του μετρό, αλλά κανείς δεν αντιδρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν μετανάστη από το Πακιστάν ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Η Αστυνομία προς το παρόν εξετάζει το βίντεο προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι το περιστατικό συνέβη, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα και από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του σταθμού.
Σε περίπτωση που το συμβάν έχει καταγραφεί, οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν και τα πρόσωπα των ατόμων που τραυμάτισαν τον μετανάστη.
Πάντως, τον τελευταίο καιρό, συχνά είναι τα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, ειδικά σε σταθμούς του μετρό.
Οπως κατήγγειλαν στο «Εθνος» εκπρόσωποι μεταναστευτικών οργανώσεων, άτομα που εμφανίζονται ως μέλη ακροδεξιών οργανώσεων στήνουν «καρτέρι» σταματώντας διερχόμενους αλλοδαπούς που πηγαίνουν στη δουλειά τους, τους κλέβουν ό,τι χρήματα έχουν πάνω τους, τους σκίζουν τα χαρτιά τους και ενίοτε τους χτυπούν κιόλας...
Ελάχιστα από τα περιστατικά αυτά τίθενται σε γνώση της Αστυνομίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: