Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΚ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναδημοσίευση από www.tvxs.gr

Επίθεση από ομάδα 15 ατόμων δέχτηκαν στις 20:30 τέσσερα μέλη του ΣΕΚ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό στην περιοχή της Αττικής. Η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εξόρμησης για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο της 15ης Ιανουαρίου.

Όπως κατήγγειλε στο tvxs, η Θ. Ασλανίδου, μέλος του ΣΕΚ, πρόκειται «για φασιστική επίθεση». Σύμφωνα με την ίδια, τα μέλη των οργανώσεων, δυο άντρες και δυο γυναίκες μοίραζαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στην είσοδο του ΗΣΑΠ στην Αττική όταν 15 άτομα νεαρής σχετικά ηλικίας κινήθηκαν εναντίον τους και επιτέθηκαν αρχικά στον έναν από αυτούς που ήταν μετανάστης, τον οποίο και χτύπησαν.

Οι δυο κοπέλες κινήθηκαν άμεσα προς το σταθμό του ΗΣΑΠ προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια και έως να επιστρέψουν η 15μελής ομάδα που τους επιτέθηκε είχε απομακρυνθεί. Τα μέλη των τριών οργανώσεων πήγαν κατευθείαν στο ΑΤ Κυψέλης προκειμένου να καταγγείλουν την επίθεση και να κινήσουν τις διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων, η οποία θα κατατεθεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: