Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Αναδημοσίευση από το Βήμα

Με το τέλος της συζήτησης για το θέμα των συμβασιούχων, και την έναρξη της συζήτησης για την ακυρωμένη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε με στόμφο την αντίθεσή του στο θέμα της συζήτησης.

«Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία», τόνισε ενώ πρόσθεσε: «Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς.που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε», ενώ αποχώρησε από την αίθουσα προτάσσοντας το δεξί του χέρι.

Ο κ. Καμίνης αντιδρώντας επεσήμανε ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια». Και ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα. Σύσσωμες οι παρατάξεις καταδίκασαν την κίνηση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του επεισοδίου ήταν ένας έντονος διάλογος μεταξύ του κ. Μιχαλολιάκου και του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, Πέτρου Κωνστανίνου.

...............................................

Σημείωση: Καμίνης και Κακλαμάνης εξανέστησαν γιατί ο Μιχαλολιάκος έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα του δημ.συμβουλίου... Για τους άλλους τους "χαιρετισμούς" ή πιο σωστά τα ναζιστικά μπουνοκλοτσίδια στον Αγ.Παντελεήμονα, την πλ.Αττικής, δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν ξέρουν, δεν απαντούν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: