Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, 24/5, 6μμ, ΠΛ.ΟΛΓΑΣ

Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ-Πάτρας
.................................................................................................
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους του δολοφονημένου στις Ιτιές Πάτρας Αθανάσιου Λαζανά.
Το πόνο των συγγενών και φίλων του προσπάθησαν χυδαία να καπηλευτούν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να προχωρήσουν σε πογκρόμ κατά των μεταναστών. Τα ζόμπι της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν προεκλογική εκστρατεία τρόμου σπιλώνοντας τη μνήμη του νεκρού που οι συγγενείς του δεν πρόλαβαν να θρηνήσουν. Μύρισαν αίμα σαν τα τσακάλια και βγήκαν παγανιά με κάλεσμα για «ανακατάληψη της Πάτρας» και επίδειξη τρόμου στους δρόμους παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων και των συγγενών του νεκρού για την εμετική και προκλητική παρουσία τους.
Είναι μεγάλη η πρόκληση για το λαό της Πάτρας να μιλάνε την ίδια γλώσσα των δολοφόνων του Νίκου Τεμπονέρα που επί Μητσοτάκη επιχείρησαν ανακατάληψη κατειλημμένου σχολικού συγκροτήματος.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής διάλεξαν να βγάλουν στο δρόμο τάγματα εφόδου δίπλα στα ΜΑΤ για να στείλουν το μήνυμα στο Σαμαρά, την Μπακογιάννη και τους φασίστες του ΛΑΟΣ που έτρεξαν να συστρατευθούν κατά της αριστεράς, ότι αυτοί είναι οι αυθεντικοί ρατσιστές. Παριστάνουν τους αρχάγγελους αυτοί που στις γραμμές τους έχουν κοινούς εγκληματίες καταδικασμένους για εκτέλεση συμβολαίων θανάτου και υποψήφιοι τους έχουν μπροστά τους δίκες για μαχαιρώματα και επιθέσεις σε βάρος πανεπιστημιακών, αριστερών και προσφύγων.
Πρόκειται για την δεξιά και ακροδεξιά συγχορδία που κάνει πλάτες στη υπηρεσιακή κυβέρνηση των δικαστών, των καραβανάδων, των αστυνομικών και των Μνημονιακών θεματοφυλάκων . Αυτές τις μέρες κόβονται οι συντάξεις, καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις, εφαρμόζονται οι περικοπές του Μνημονίου , οι εργαζόμενοι προχωράνε σε κινητοποιήσεις και αυτοί τις συγκαλύπτουν με επιθέσεις κατά της αριστεράς και των μεταναστών! Βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία αποπροσανατολισμού της οργής του κόσμου.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που επιχειρούν να συμπληρώσουν την παρουσία της αστυνομία με τις τραμπούκικες ορδές τους σε πλήρη συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το αδιέξοδο της ρατσιστικής πολιτικής της Ευρώπης-Φρούριο, των κλειστών συνόρων στο Έβρο με τη FRONTEX και στη Πάτρα με τα συρματοπλέγματα, των στρατοπέδων συγκέντρωσης , της μηδενικής έως με το σταγονόμετρο απόδοσης ασύλου στάση κατατρεγμένους πρόσφυγες έχει τη συμβολική του έκφραση στο κλειστό εργοστάσιο της Πατραϊκής –Πατραϊκής. Μας υπενθυμίζει δραματικά ποιοι φταίνε για την εξαθλίωση και την ανεργία, ενάντια σε ποιους πρέπει τώρα να στρέφουμε την οργή μας δηλαδή τους πλούσιους φίλους των δεξιών και ακροδεξιών τραμπούκων που κραδαίνουν τώρα ρόπαλα παριστάνοντας τους θυμωμένους πατριώτες!
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Πάτρας θα στείλουν τους νεοναζί πίσω στις τρύπες τους και δεν θα επιτρέψουν πάνω στην απελπισία και την απόγνωση να δυναμώσουν οι κραυγές του μίσους που αποδίδουν συλλογική ευθύνη για ένα έγκλημα όπως στη περίοδο του Χίτλερ όταν ενοχοποιούσαν ΟΛΟΥΣ τους εβραίους μετατρέποντας τους σε αποδιοπομπαίους τράγους.
Έξω οι νεοναζί δολοφόνοι από την Πάτρα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για την εγκληματικοτητα των λαθρομεταναστων εχετε να πειτε κατι...που βιαζουν και σκοτωνουν ?