Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ....!

"Την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, συνελήφθη ένας Συναγωνιστής κατηγορούμενος για… διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Βρέθηκε βλέπετε ένας αστυνομικός που κατέθεσε ότι τον είδε να… προκαλεί φθορές στο κατάστημα ενός αφγανού(!).

Ο συναγωνιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα δικάστηκε, καθώς το δικαστήριο απάντησε αρνητικά στο αίτημά του για αναβολή. Το κοστούμι φυσικά ήταν ραμμένο και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε – με συνοπτικές διαδικασίες – σε 16 μήνες φυλάκιση, 8 για κάθε αδίκημα. Κατά συγχώνευση η ποινή μετατράπηκε σε φυλάκιση ενός έτους. Ο συναγωνιστής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε λευκό ποινικό μητρώο. Αξιοσημείωτη η συμπεριφορά του εισαγγελέα, που πρότεινε να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος και για το αδίκημα της… αυτοδικίας (!)".

Αυτά διατείνεται η Χρυσή Αυγή στο σάιτ της για το γεγονός ότι ένας, ένας για δείγμα, καταδικάστηκε για το τσουνάμι φασιστικής τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών. Να υποθέσουμε ότι αυτός ο αστυνομικός θα υποφέρει από καψώνια από τους ομοϊδεάτες τους;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: