Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ+ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ακολουθεί καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ

Καταγγέλουμε τη συνεργασία της αστυνομίας με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής με σκοπό την καταστολή των κινητοποιήσεων εργαζόμενων και νεολαίας κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Το απόγευμα μετά την απελευθέρωση των συλληφθέντων από το πρωί της ίδιας μέρας, συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία κατευθύνθηκαν με πορεία προς το κέντρο της πόλης. Σε όλη τη διαδρομή ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και της ασφάλειας (μεταξύ των οποίων και ένας με καπελάκι με φασιστικό σύμβολο!) ακολουθούσαν προκλητικά τους διαδηλωτές.
Όταν η πορεία περνούσε από την παραλία του Κουμ Καπί δέχτηκε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών, ανάμεσα τους και ο υπεύθυνος γραφείων και φερόμενος ως μελλοντικός υποψήφιος βουλευτής Χανίων Βλαμάκης Στέλιος, ο οποίος απείλησε με όπλο!
Η αστυνομία περικύκλωσε την πορεία και συνέλαβε περίπου 30 άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές και φοιτητές, ενώ  αστυνομικοί μαζί με χρυσαυγίτες εξαπέλησαν πογκρόμ στην ευρύτερη περιοχή φτάνοντας να χτυπάνε 15χρονες μαθήτριες και συλλαμβάνοντας συνολικά 62 άτομα!
Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου μετά από διαμαρτυρίες πλήθους κόσμου και φορέων αφέθηκαν ελεύθεροι αργά τη νύχτα.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε  ”νόμιμο κόμμα” ή “αντιμνημονιακή δύναμη”, αλλά συμμορία νεοναζί μαχαιροβγαλτών και κουμπουροφόρων, προστάτες της τρόικας και παρακρατικός βραχίονας καταστολής, όπως οι πολιτικοί τους πρόγονοι γερμανοτσολιάδες των ταγμάτων ασφαλείας στην Κατοχή.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: